Hivatalos
partner

Tudnivalók

Elkísértünk Németországba egy vállalkozó szellemű autóvásárlót, aki úgy döntött, egyedül hozza be álmai autóját Németországból...Tudnivalók a gyakran ismételt kérdések alapján... Így működik az autod.hu:

Ha rákattint a "Megnézem" feliratra, majd a "Mennyiért hozzuk bel?" majd azt követően a "Kérem küldjön árajánlatot!" gombokra, akkor fogjuk látni, hogy Ön melyik autóról érdeklődik és akkor tudunk Önnek visszaküldeni egy linket, amelyben az összes képet meg tudja nyitni és az aktuális árakon számolt árkalkulációt.

 Ha az autó már eladásra került, vagy a hirdetés nem aktuális, arról pedig rövid e-mailben tájékoztatjuk Önt ! 


Miért bízzam az önök cégében?
Sok éves szakmai tapasztalattal, németországi helyismerettel a helyi szabályozók és viszonyok ismeretével rendelkezünk... és mert azt az autót adjuk át Önnek, amit megbeszéltünk, amit Ön kért.

Milyen márkák szerezhetők be?
Az Ön igényeinek megfelelően minden márka és modell beszerezhető.

Rendelkeznek-e saját készlettel?
Igen van, egy közel 80 darabos németországi készletből, és 60-70 darabos magyarországi, azonnal elvihető autókból lehet választani, amelyek ezeken az elérhetőségeken megtekinthetőek:
németországi készlet: https://home.mobile.de/BLAUTOMOBILEGMBH
magyarországi készlet: www.nemetautodiszkont.hu

Mi a vásárlás folyamata?
Autó kiválasztása (márka, modell, felszereltség, évjárat, futott km, ár, speciális igények). 
A kiválasztott autó(k) leellenőrzése. Szerződéskötés az autó megrendelésére (előleg befizetés). 
Az autó szakember által történő személyes újra ellenőrzése. Az autó traileren Magyarországra történő szállítása. 
Az autó megrendelő általi megtekintése és kipróbálása. 
Az autó műszaki vizsgáztatása, regisztrációs adómegfizetése, és az ügyfél nevére történő forgalomba helyezése. 
Az autó teljes körű átadása. 

A teljes folyamat lebonyolításának ügymenete mindenben megfelel mind a német, mind a magyar törvényekben és jogszabályok-ban foglalt előírásoknak.

Mennyi a lebonyolítási idő?
A megrendelést követően 12-15 munkanap.

Hol tekinthetem meg az autót?
Az autót az országba történő beszállítása és felkészítése után megtekintheti és kipróbálhatja 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 153. sz. alatt.

Mit fedez az ügyintézési díj?
Ez a díj vásárlási értéktől függően a teljes ügylet Ön helyett történő lebonyolításának munkadíját fedezi.

Hogyan ellenőrzik le az általam kiválasztott autókat?
Az autókat 3-szor ellenőrizzük 
Először telefonon: állapot, futott km, külső sérülés, műszaki állapot, szervizkönyv megléte, vezetettsége, kulcsok megléte; 
Másodszor háttérben alvázszám szerint, a szervizkönyv és a szervizben közölt adatok összevetése a valós km, és az előélet összevetése; 
Harmadszor a helyszínen történő rövid állapot felméréssel és kipróbálással, mint külső belső esztétikai állapot, kerekek, felfüggesztések, lengéscsillapítók állapota, km óra, szervizkönyv, 2db kulcs megléte, teljes dokumentáció megléte és érvényessége.

Hogyan szállítják ide az autót?
Trélerrel

Igénybe vehető-e a vásárláshoz finanszírozás?
Természetesen igen.

Mindent teljeskörűen elintéznek?
Az Ön által adott meghatalmazás(ok) alapján az autót a kifizetést követően, névre írt forgalmi engedéllyel, érvényes biztosítással, 2 kulccsal és műszaki dokumentációval adjuk át. Mindent elintézünk Ön helyett.

Mennyi foglalót fizetek? 

Az autó megrendelésével egy időben.


4.999 EUR vételárig-50%

5.000-9.999 EUR vételárig-50%

10.000-14.999 EUR vételárig-60%

15.000-19.999 EUR vételárig 70%

20.000-39.999 EUR vételárig 75%

40.000 EUR felett min. 80%Látatlanban fizessem ki az autót?
Nem kérjük Öntől, hogy látatlanban fizesse ki az autót, azt kérjük, hogy a vásárlási döntését erősítse meg értékhatártól függően 35-65% foglaló befizetésével, és csak a magyarországi beérkezést és kipróbálást követően kérjük, hogy fizesse ki a vételár következő részét.

Mi történik, ha nem tetszik az autó?
Mivel a vásárlási folyamat során mindig kapcsolatban vagyunk Önnel, ezért ha a megbeszéltektől bármilyen eltérés adódik, mi arról Önt tájékoztatjuk, és Ön eldöntheti, hogy a megváltozott körülmény(ek) esetén fenntartja e a vásárlási szándékát. Az autó Magyarországra történő beérkezése után Ön az autót megtekintheti és kipróbálhatja. Ha ekkor az általunk elmondottaktól eltérő jogosan felvethető fizikai, esztétikai vagy műszaki állapotbeli problémát talál, a vásárlástól elállhat, és a befizetett előleget az ügyintézési költség levonása után visszatérítjük.

Miért nem találok 3 000 euró alatti értékű autót?
3000 euró alatti értékű autók behozatala általában nem gazdaságos! Az alacsony ára és a magas futásteljesítménye miatt is bizonytalan, hogy műszakilag és esztétikailag rendben lesz-e az autó. Ezek miatt a behozatalát nem javasoljuk! Ha azonban úgy dönt, hogy ennek ellenére Önnek ez az autó kell, úgy behozzuk, de garanciát nem tudunk rá vállalni.
 
 


Vabják Gergő
Nincs ideje keresgélni?

Vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal! Figyeljük a legfrissebb ajánlatokat és keresünk Önnek autót.

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja.